Havalı Yatak Alırken Bunları Bilmenizde Fayda Var

Hasta yatağı, hastaların durumlarına bağlı olarak günlerinin çoğunu geçirdikleri yerdir. İçinde bazen uzun süre dinlenir ve iyileşir, böylece yatak hastanın bir parçası olur ve rahatlık, güvenlik ve rahat uyku sağlar. Yıkanması kolay olacak şekilde yapılmıştır. Hareketli ayak tekerlekleri ve sağlam fren sistemi ile kolay kullanım sunar. Rulman, dönme veya elektromekanik çalışma sırasında konum değiştirebilen 1, 2, 3 veya hareketli parçaya bölünebilir.

havalı hasta yatağı

Havalı yatak

Hasta Yatağı Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Sırtın yatakla yaklaşık 5 derecelik bir açıda eğimdeki konumunu gösterir. Attack, hastanın pelvis başın üzerinde ve uyluklar pelvisin üzerinde olacak şekilde eğimli bir şekilde sırtüstü uzanmasına olanak tanır. Kişi, başı ayaklarından daha yüksek olacak şekilde yokuşta yatma imkânına sahip olabilir. Yatak ve şilteler de sandalye şeklinde olabilir.

Hastane yatağı kiralama şirketi var. Siz veya bir aile üyeniz hastaysanız veya bir hastalık nedeniyle evde kalmak zorundaysanız, bir hastane yatağına ihtiyacınız olabilir. Yataklar tıbbi malzeme mağazalarından satın alınabilir veya kiralanabilir.  Havalı yatak kiralama konusunda firmalar sizlere uzman desteği sunmaktadır.

Çoğu hastane yatağı tek kişilik yatak gibi görünür ve sağlam metal şeritlerden yapılır. Yatak çıkarılabilir koruyuculara sahiptir. Yatak konumunu değiştirmek için manuel bir krank veya elektrikli kumanda kullanılabilir. Kendiniz veya sevdikleriniz için en iyi yatak tipinin hangisi olduğunu doktorunuza sorabilirsiniz.

Hasta Yatağı Kullanımı

Hastaları fiziksel yaralanmalardan korumak için havalı yatak modeli oluşturulmuştur. Bu hastane yataklarının kullanımı kılavuza göre çok kolaydır. Motorlu bir hastane yatağında bir motor ve onu bir prize bağlayan bir kablo bulunur. Ayrıca TV uzaktan kumandasına benzeyen bir kontrol paneli vardır. Uzaktan kumandadaki her bir düğmeye basıldığında, yatağın hangi yönde hareket ettiğini gösteren bir resim görüntülenir. Birçok kişi, pozisyon değiştirmesi kolay olan (pozisyon veren havalı yatak) elektrikli yatakları tercih eder.

Bu yataklar ayrıca yerleşik basküllerle donatılabilir. Hastane yatakları ihtiyacı olanlar için uygun fiyatlıdır. Hastane yatakları köpük, hava ve jel yataklarda mevcuttur. Vücut üzerindeki baskıyı azaltabilir, böylece yatak yaralarını önleyebilir. Yatağı satın aldığınız veya kiraladığınız mağazadan satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Şilteler genellikle su geçirmez bir örtüye sahiptir. Ayrı bir yatak koruyucu veya ek örtü gerekebilir. Doktorunuza sizin veya sevdikleriniz için en iyi yatak tipini sorun. Havalı hasta yatağı fiyatları konusunda sizlere en uygun hizmeti sunan firmaları bulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.havaliyatak.co