Kaliteli Ve Dayanıklı Hasta Yatağı Modelleri

Kullanışlı ve etkili hastane yataklarını kalitesini anlamanın birçok yolu vardır. İlk akla gelen hastanın fiziksel özelliklerine uygun ve hastalığın tedavisine aktif olarak katkı sağlayan hasta yatağıdır. Hasta yatağı satın alan herkesin, hastanın rahat edebileceği bir tasarım seçmesi önerilir. Hasta yatağının hareket mekanizması çok önemlidir. Hastanın uzaktan kumanda yardımıyla yatağını hareket ettirebilmesi, gelen ziyaretçilerle rahatça konuşabilmesi veya televizyon seyredebilmesi önemlidir. Ayrıca farklı açılarda ayarlanabilen hasta yatakları, yatan hastaların kendi kendilerine beslenmeleri için oldukça yardımcı olmaktadır.

Hasta Yatağı Özellikleri Nelerdir?

Hasta yatağının sağladığı bu konforların yanı sıra hasta yakınlarının da rahat etmesi önemlidir. Hastalar yatak pozisyonlarını değiştirmek isterler ancak konforlu tekerlekleri ve kullanışlı tasarımı, tedavisi yavaş olan hastalar için tercih edilen seçeneklerden biri haline getirir. Her bütçeye kolayca teslim edilebilecek ve iş tamamlandıktan sonra şirket tarafından geri alınacak kiralık yatak. Evde yer kısıtlamasına neden olmayan bir iadeli yatak, kullanıldığı sürece hastaya rahatlık ve rahatlık sağlar. Hasta yatağı kiralama ve satışı en profesyonel şekilde lider firmalardan biriyiz. Kiraladığımız hasta yataklarının hijyen kurallarına uygun olması hasta sağlığı açısından çok önemlidir.

Hasta Yatakları

Yatak temizliği profesyonel yöntemlere göre yapılmalıdır. Bunun için kaliteli çalışan bir firmadan hizmet alınması tavsiye edilir. Bu konuda en güvenilir acentelerden biriyiz. Hastane yatağı kiralama konusunda uzman ekibimiz yatakların kurulumunu, bakımını ve yerinde teslimini yapmaktadır. Satın alınan hasta yataklarında verilen tüm hizmetler kiralık hasta yataklarında da verilmektedir. Minimum kesinti için teknik hizmetler sunuyoruz. Kiralık yataklarımızın sıfır üretim yataklardan hiçbir farkı yoktur ve talep üzerine ülke geneline teslim edilebilir.

Hasta Yatağı Fiyatları Ne Kadar?

Hasta yatağı fiyatları birçok parametreden etkilenir.  Hasta yatağı özellikleri hastane yataklarının kalitesi ile yakından ilişkilidir. Ucuz bir hasta yatağı seçerken kaliteli bir tasarım aramak çok önemlidir.Hasta yatağının bazı modelleri tarafımızca üretilmektedir. Ekonomik hasta yatakları sınıfına giren bu modeller kendi imalatımız olan tasarımlardır. Tarafımızdan yapılan bu tasarımlar, sektördeki diğerlerinden çok daha düşük bir fiyata sunulmaktadır. Hastane yataklarının birçok avantajı vardır. Hasta yatağı fiyatları konusunda sizlere uzman desteği sunmaktayız.

Kaynak: https://www.hurriyetmedikal.com