Havalı Hasta Yatağı En Ucuz

Havalı hasta yatağı en ucuz almak isteyenler için önerilen deneyimli olan firmaların seçilmesidir. Hasta yatağı alırken dikkat edilecek olan hususların başında gelen, yatağın kişiye uygunluğudur. Fiziksel özelliklere ve geçirilen rahatsızlıklara uygun şekilde seçilen yataklar, her zaman tercih edilen hasta yataklarıdır. Ameliyat sonrası hasta yataklarında serum ya da lazımlık aparatlarının olması söz konusudur. Havalı yatak alırken otomatik ya da manuel seçenekli hasta yataklarında en kullanışlı modeller tercih edilmelidir. Son yıllarda manuel hasta yataklarının yerini giderek otomatik çalışan hasta yatakları almıştır. Otomatik çalışan elektrikli hasta yatakları, yatan kişiye konfor sunan modellerdir. Elektrik kesintilerinin sık yaşandığı yerler için önerilen ise pilli çalışma prensiplerine sahip olanlardır.

Otomatik Hasta Yatakları

Havalı hasta yatağı en ucuz diye yapılan aratmalarda en uygun fiyatlı olanları kurumsal firmalardan temin etmek söz konusudur. Otomatik çalışan hasta yatakları; iki, üç ve dört motorlu olabilir Bazı modelleri asansörlü çalışma prensiplerine sahiptir. Bu sayede hasta yatağı farklı açılara rahatlıkla gelebilir. Hasta yataklarının refakatçi yardımı olmaksızın kullanılması da büyük bir rahatlıktır. El kumandası yardımı ile yatan hasta; yatağın baş, boyun, sırt ile ayak kısımlarını hareket ettirebilir. Farklı pozisyonlara gelen hasta yatakları (pozisyon veren havalı yatak), yatan hastanın yardımsız şekilde yemek yeme ve televizyon izlemesi için de önem taşır. Hasta yataklarını yardımsız şekilde farklı açılara getirebilen hastaların kendilerine olan güveni de artacaktır. Bu sayede çok daha mutlu ve huzurlu şekilde hastalık sürecini geçirebilirler.

Hasta Yataklarında Kiralama Seçeneği

Havalı hasta yatağı en ucuz almak isteyenler için önerilen seçenekler arasında kiralık yataklar da bulunur. İkinci el ya da kiralık hasta yatakları satın alınacak yataklara nazaran çok daha uygun fiyatlı olan modellerdir. Bu hasta yataklarının yeni üretimden çıkmış yataklardan en ufak bir farkı bulunmaz. Hasta yataklarının kiralanması öncesinde yatakların detaylı şekilde bakım ve temizliği de yapılır. Satın alınacak yataklardan işlev bakımından hiçbir farkı bulunmaz. Kiralık hasta yatakları en çok kısa süreliğine yatakları kullanacak olan hastaların tercih ettikleri yatak türleridir. Bu hasta yataklarının kullanım süresi bitiminde iade işlemi de son derece kolaydır.

Hasta yatağı kiralama yapan firma, iadesini de yapacaktır. Yaşam alanlarında işi biten hasta yatakları bu sayede gereksiz şekilde yer kaplamamış olur.

Havalı yatak