Entries from 2021-07-01 to 1 month

Havuz Kimyasallarının Kullanım Avantajları

Havuz temizlik ve hijyenini sağlamak için havuz kloru, havuz suyu yosun önleyici, havuz suyu parlatıcı, çöktürücü, havuz suyu ph düşürücü, ph yükseltici, iyon bağlayıcı ve kostik en çok kullanılan kimyasallar arasında yer alıyor.

Havuz Izgaraları Ne İşe Yarar?

Havuz ızgaraları mutfaklarda kullanılan makarna süzgeçleri ile yanı görevi üstlenirler. Havuz ızgarası havuzlarda kanal örtüsü ile kullanılmakta olup, havuzdan süzülen suyun su oluk kanallarına veya depolarına iletilmesini sağlar.

Havuzlarda Aydınlatma Malzemeleri

Havuzlar yaz aylarının vazgeçilmezleri olmasının yanı sıra gece geç saatlere kadar yazın kavurucu sıcağından uzak durmanın da en ideal seçimleri arasında yer alır. Bu sebep ile havuz bakım malzemeleri gibi havuz lambaları da büyük önem taş…

Havuza Dair Her Şey

Havuzların kurulumunda tercih edilen malzemeler gibi havuz bakımında kullanılacak ürünleri alırken de dikkat edilmesi gereken birçok unsur vardır. Havuz kimyasalları alırken öncelikle kaliteye ve ürünün verimine dikkat edilmelidir.

Havuz Kurulum Malzemeleri

Havuzun yapım aşamasını tamamlayan kişiler bir proje üzerinde çalışmalarını sürdürür ve havuz malzemeleri seçimi bu projeye göre yapılır.