Hasta Yatağı Kiralama Ve Satın Alma

Bir hastane yatağı kiralamanız veya satın almanız gerekebilir, ya da muhtemelen, uzun süreli ikamet nekahet süresi içeren bir durumu veya hasarı ele alan kendi başınıza tercih ettiğiniz bir bulgu. Yatağı çok uzun bir aralık için istiyorsanız ve bunun tersini istiyorsanız, kiralama seçimi mali açıdan mantıklı olmayacaktır.

Elektrikli hasta yatağı

Evinizde bir tıp merkezi yatağına ihtiyaç duyma derdinde kaldığınızda, çalışmanızı yapın ve anında iletişime geçin, çünkü sadece bir yatağın elde edilmesi birkaç ay sürebilir. Daha hızlı bir yatağı tercih ediyorsanız, yenilenmiş bir klinik yatağı seçeneğine göz atın. Ayarlanabilir klinik yatakları genellikle bir ikiz şilte genişliğindedir ve bu nedenle çeşitli varyantları mevcuttur: el kitabı, yarı elektrikle çalışır ve tamamen elektrikle çalışır.

Elektrikli Hasta Yatağı Fiyatları

Açıkça, paranız son derece sınırlı olduğunda, o zaman bir bilgi yatağı inanılmaz derecede en düşük fiyatlı ikame olacaktır, ancak bu, hareketsiz olmanız durumunda yatağı kendi başınıza iyileştirme şansınız olmayacağı anlamına gelir. Ayrıca, hasta yatağı gerekli pozisyonlara manuel olarak çevirerek, tedaviyi veren kişide yapılan ekstra çalışma olacaktır. Yarı elektrikli yataklar, müşterinin el kitabı krankını kullanırken yalnızca şiltenin yüksekliği değiştirilmek zorunda kalarak elde tutulan bir uzaktan kumanda aracılığıyla şilte içindeki durumu kontrol etmesine yardımcı olur.

Çoğu klinik yatağı 450 kiloya kadar yağ tutar, bu nedenle çok daha etkileyici bir yatak istiyorsanız, bariatrik Sağlık tesisi yatağını düşünmeniz gerekir. Ve kalan sabrınızı göstermeden önce karşılayacakları ödeme miktarını öğrenmek için sağlık bakım destek sağlayıcınızı veya Medicare'i kullanarak Değerlendirdiğinizden emin olun.

Ayarlanabilir bir yaylı şilte, genellikle birçok klinik yatağıyla gönderilen bir kişi olacaktır, ancak diğer şilte alternatif seçenekleri arasında lateks, daha büyük yoğunluklu köpük, hava ve h2o içme gibi şeyler bulunur. Yatakta oldukça uzun süre kalmayı araştırıyor ve bu nedenle bası yaraları riski altındaysanız, bir APM (alternatif endişe stratejisi) yatağı en uygun seçeneğiniz olabilir. Bu yatak, deriyi köpükle saran iç çekirdeğin üzerinde hava hücrelerini kullanabilir. Sensörler, insan vücudunun Herhangi Bir yerinde sürekli stres olmadığından emin olmak için hava hücrelerini zamanlanmış döngülerde şişirir ve söndürür. Bu yatak, kaygıyı azaltan bir yatak olarak düzenlenebilir. Klinik merkezi en kaliteli şilte örtüleri, yatağınızı yeni ve kolay ovma temiz tutar.

Elektrikli Hasta Yatağı Kiralama

Bir noktada, yatak raylarını, bir masayı veya belki de bir taşıma tekniğini tercih ederseniz, muhtemelen her küçük şeyi aynı anda satın almak en iyisi olacak, çünkü nakliye ve nakliye faturalarında size bir miktar para ayırması gerektiğini düşünün. Invacare'i içeren bazı tedarikçiler, elektrikli yatak gövdesi, şilte ve en boy rayları için eksiksiz ürünler sağlar. Ek olarak, ücretsiz gönderim sağlayan çevrimiçi satıcıları da ortaya çıkarabilirsiniz. Sigorta poliçelerine göz attığınızdan emin olun veya alacağınızı Yerleştirmeden önce kaleme alınmış bir hasta yatağı kiralama fiyat teklifi isteyin.

Hasta Yatağı

Günümüzde insanlar belirli bir süre boyunca sağlık tesisi yataklarına kapatıldığında, mümkün olduğu kadar rahat olmalarının amaçlandığı açıktır. Bununla birlikte, ayrıca, genel sağlıkla ilgili profesyonellerin onlara istedikleri tedaviyi vermelerini sağlayan bir yatağın içinde olmaları gerçekten çok önemlidir. Nitelikli klinik gurular ve bakıcılar için tüm bu kritik unsurlardan eşit derecede mevcut olan birçok sağlık hizmetini keşfedeceksiniz.

Medlite Property Treatment kapsamlı elektrikli şiltesi olağanüstü bir şiltedir çünkü hasta için rahattır, hareket etmesi kolaydır ve hem etkilenen kişi hem de bakıcı için Zararsızdır. Bu tamamen elektrikli şilte, tamamen Risksiz ve sesli olmasını sağlayan çok çok düşük voltajlı bir işlem kullanan sakin bir motor kullanma eğilimindedir. Yataktaki geliştirme, etkilenen hastanızın veya bakıcınızın sıkışması veya başka kazalar olasılığını azaltmak için yapılmıştır.

Psikiyatrik veya Alzheimer hastaları için, genellikle en güvenli olan, baş kısmı geriye doğru yatırılmış, oldukça minimal bir yatak seçmektir. Yatağın alt kısmı normal bir şilteye göre en aza indirildiğinden, aynı kısıtlamaları almak zorunda değildir, bu da bakıcı ile daha az karmaşık hale getirir. Şilte düzenini koruyan destekler de keskin kenarlardan tamamen kurtulacaktır, bu nedenle Yow, müşterinin şilteye doğru kendi kendine yaralanması gibi hafif bir tehlike keşfedecektir.

Hasta Yatağı Korkulukları

Koruma rayları, büyük ölçüde aşağıdakileri önlemeyi mümkün kıldıkları göz önüne alındığında, hemen hemen her Sağlık tesisi yatağında hayati bir faktördür.

ch kesinlikle ortaya çıkabilir. Teleskopik toplam boyutlu şilte rayları, kesinlikle önemli olabileceğinden, genellikle uygun şekilde monte edildikleri veya şilteden çıkarıldıkları için herhangi bir yatağı çok yönlü hale getirir. Bağlandıklarında, ilgili bakıcınızın basitliğine ek olarak, hastayı kullanırken teselli için yukarı ve aşağı değişirler.

Havalı Yatak Tedavisi

Bir kişi sağlık hizmeti veren Heart şiltesine kapatıldığında, kapana kısılmış gibi bir histen yoksun, gerçekten güvende hissetmesi önemli olabilir. Tamamlamanın bir yolu Bu, yaygın olarak tüm yay stili ve şık klinik yatakları için ideal olabilecek yüzde elli boyutlu ortak yatak korkuluklarının kullanılmasıdır. Hastayı kısıtlamadan yatak yükseltildiğinde gerekli güvenliği sağlamak için mükemmeldirler.

Klinik yataklarıyla ve havalı yatak ile sınırlı kalmak veya yatalak birçok kişiye bakmak kesinlikle nahoştur, ancak uygun şilte bu gerginliğin birkaçını hafifletebilir. Hasta bakıcının kritik sorumluluklarını yerine getirmesini hızlandırırken, hastayı rahat ettirebilecek bir klinik yatağı konusunda karar vermek önemlidir. En iyi sağlık merkezi yatağını elde etmek, Restorasyon stratejisini Tamamen İlgili Herkes için önemli ölçüde daha az zorlaştırabilir.