Hasta Yatağı İmalatı

Şu anda bu tür yatakların yapımcıları, bu yatakların müşterileriyle empati kuruyor ve bu yatakları iyileştirmenin ve daha rahat hale getirmenin yollarını aramak için biraz daha keşif yapıyorlar. Artık sadece kitlesel üretimin aksine bireysel teselliyi kullanırken yatakları yapıyorlar.

hasta yatağı

Hastaneler için hasta yatağı markaları aslında ayarlanabilir duruş ve yatağı çeşitli yüksekliklere kaldırma veya indirme yeteneği gibi çeşitli faktörleri hesaba katar. Bu yataklar, şu anda evlerimizde bulunan standart yataklar gibi örnek olarak ikiz, tam, kraliçe ve kral boy olarak çeşitli boyutlarda ortaya çıkmaktadır. Bu yataklardan bazıları, kişinin bir kontrol pedi kullanması nedeniyle genellikle elektrikle yönetilir. Hasta, şiltenin sertliğini değiştirebilir, tepeyi iyileştirebilir, bir örnek, şilteyi ekstra rahatlık sağlamak için azaltmak veya oturma yerleşimini değiştirmektir.

Sağlıkla ilgili kaynak tedarikçiler, evinizde veya ikamet tedavinizde çareye ihtiyaç duyan bir müşteriye ihtiyaç duyabilecekler için tıp merkezi yatakları da taşır. Bu yataklar da hastane yataklarıyla tamamen aynı gereksinimlere sahiptir. Açıkçası onları çeşitli bütçelere uyacak şekilde yapıyorlar, ancak standart sağlık tesisi yataklarında müşterilere sanat eseri elektrikli hastane yataklarıyla İnsanlar durumuna her türlü veriyorlar.

Evde Bakım Yatakları

Ne zaman sizin veya sevdiğiniz bir kişinin konut sağlığı bakımına sahip olması gerekiyorsa, doğru makinelerin elinizin altında olması genellikle çok önemlidir. Özellikle evde sağlık hizmeti müşterisinin tekerlekli sandalye kullanması gerekiyorsa ve kendi başına hareket etme sorunları varsa. Bu tip bir birey de yatak içi ve dışında problemler yaşayabilir ve bu işlem için askıların yanı sıra en faydalı yardımcılar, yataktan sandalyeye ve tekrar tekrar sorunsuz transfer için yapılan yatak ve yer trapezleridir. Bu sayfada trapez malzemelerinin temel çeşitlerini ve bunlardan en verimli şekilde nasıl yararlanılacağını ele alacağız.

evde hasta yatağı

Yatak Trapezleri

Evde zindelik tedavisi için yatak ve yer trapezleri konusunda en sık kullanılanı yatak trapezleri olacaktır. Bunlar doğrudan bir klinik şiltesine bağlanır ve iki stratejide gerçekleştirilebilir. En yaygın olarak kullanılan hastane yatağı trapezleri, genellikle doğrudan yatak başlığına takılan baş üstü trapez çubuğu olacaktır. Çubuk tek başına geri çekilir, böylece neredeyse hiç gerçekten en iyi şekilde olmaz. Ek yüküne sahip olmak, etkilenen bireyin, yardıma ihtiyaç duymadan kendi başına bir oturma yerine sürüklemek için onu kullanma becerisine sahip olmasını sağlar. Birinci derece daha yüksek toplam vücut gücüne sahip hastalar tarafından yaygın olarak kullanılan ikincil bir kullanım, bir egzersiz Cihazıdır.

2 çeşit klinik yatak trapezleri, başlık yerine bir faset rayına bağlanır. Ev tipi trapez makineleri açısından, çeşitliliğinin en çok amaçlı olanlarından biri olabilir ve normalden daha uzun olabilen veya sakatlığı veya zararı nedeniyle diğerlerinin yapabileceğinden farklı bir açıdan yukarı çekmesini gerektiren hastalar için hızlı bir şekilde ayarlanabilir hale getirebilir. muhtemelen. Her çeşit yatak trapezleri, bir miktar bağımsızlık duygusu isteyen insanlar için gereklidir ve bu nedenle, yataktaki tekerlekli sandalyelerine transfer edilmek üzere onları dik bir yere yerleştirmek için çok önemlidir.

Döşeme Trapezleri

Yer trapezleri, tıp merkezi yataklarından kesinlikle bağımsız olarak işlev görür ve geleneksel olarak iki tipte mevcuttur: sabit ve tekerlekli. Hangi çeşidi seçerseniz seçin, bariatrik insanlarla kullanılmaları hayati önem taşır, çünkü baş üstü ve raylı yatak trapezleri bazen onları dik bir konuma ve ardından tekerlekli sandalyelerine veya hareketlilik scooterlarına almalarına yardımcı olmak için fazlasıyla yeterli değildir. Bir bariatrik hastanın, obez olduğu düşünülen, tipik olarak 300 libre olan herhangi bir etkilenen birey olduğu düşünülmektedir. ya da daha fazlası.

Sabit zemin klinik trapezinin yüksekliği sık sık ayarlanabilir ve bir kez gerçekten yerine kilitlendiğinde konumundan kaydırılması çok zordur. Çoğunlukla bariatrik kişilerle kullanıldığından, hastayı yatakta sandalyesine aktarırken daha fazla stabilize sağlamak için bakıcı tarafından bir kemer askısı ile birlikte kullanılır. Alternatif olarak tekerlekli zemin trapez ünitesi, muhtemelen her yönden en uyarlanabilir çeşitlerdir. Tekerlekler onu yerinde tutmak için kilitlenir ve hasta kişinin tekerlekli sandalyesinden, hatta küvetin içinde nakledilmesi gerektiğinde, yatağın yanında veya evin herhangi bir yerinde kullanılabilir. Transferlerde sürekli yardım talep eden kişiler için bu tür yatak ve döşeme trapezleri ev için doğru seçimdir. Bu yataklar aynı zamanda hasta yatağı kiralama yöntemi ile de elde edilebilmektedir.