Kiralık Hasta Yatakları Temizliği

İlk olarak, antibakteriyel sabun kullanarak ellerinizi yıkamanız gerekir. Ardından elinizi kurulayın ve tek kullanımlık eldiven ve maske kullanın. Böylece artık eliniz yataktan gelebilecek her türlü bakteriden korunur ve maske kullanarak toz ve mikroptan da korunabilirsiniz.

İkinci olarak, yatağı duvardan ve diğer ataşmanlardan veya elektronik kontrollerden ayırmanız gerekir. Ardından, iç kısmı daha kolay temizlemek için yatağı yataktan çıkarmanız gerekir. Hasta yatağı çerçevesini temizlemek için, içindeki kalıntıları ve tozu çıkarmak için basınçlı hava kullanabilirsiniz. Bundan sonra, şilte ve karyola çerçevesine hastane sınıfı antiseptik temizleyici yoğun bir şekilde püskürtülmeli ve en az iki dakika silerek orada kalmasına izin verilmelidir.

hasta yatakları

Üçüncüsü, iki dakika bekledikten sonra artık karyolayı yukarıdan aşağıya silmeye başlayabilirsiniz. Sadece yatağın tüm alanlarının tamamen silindiğinden emin olun. Bundan sonra, steril hale getirmek için yatağın tüm kısımlarına mikrop öldürücü sprey sıkmanız gerekir. Ardından, yatağın tamamen kuruyana kadar on dakika oturmasına izin verin.

Dördüncü olarak, şilte dahil çıkarılan tüm parçaları ve tüm elektronik cihazları duvarlara geri yerleştirin. Son olarak, hastaların rahat uyuması için yatağı temiz çarşaflarla örtün.

Hasta Yatağı Konforu

Herhangi bir zamanda bir hasta yatağına bağlı kalmak rahatsız edici olabilir, bu nedenle bakıcılar, hastanın güvenliğini ve rahatını sağlamanın en iyi yolunu arar. Hastane yatakları hasta konforunu hedefler ancak bunu sağlamak için bazen ek ürünlere ihtiyaç duyar. Bu ürünler arasında ray örtüleri ve yatak pedleri bulunmaktadır.

Ray kılıfları, hastaların raylara karşı kendilerini yaralamasına karşı koruma sağlayan ilave pedlerdir. Hastanın derisinin karyola tırabzanlarına temas etmesi sırasında oluşabilecek darbelere, berelenmelere ve kesiklere karşı koruma sağlar. Bakıcılar bunun olmamasını sağlamak için her zaman tetiktedir, ancak gerçekleşebilir. Rayların üzerini örtmek, halihazırda yaralı veya hasta bir hastanın bu tür bir yaralanmaya maruz kalmasını önleyecektir.

Ray pabuçları raylara bağlanabilir ve manevra yapmanızı engellemez. Pedler saklama ve kullanım kolaylığı için kolayca katlanır. Ayrıca yataklara kolayca konur ve sabun ve suyla kolayca yıkanır. Ray pedlerinin önemli bir yönü Staph-Chek malzemesidir. Pedlerin çoğu lateks içermez, bu nedenle lateks alerjisi olanlara zarar vermezler.

Hasta Yatağı Pedleri

Yatağı kaplayan pedler, yanmaz poliüretan köpükten yapılmış olup, idrarını tutamayanlar için uygundur. Son derece emicidirler, hastayı korumak ve kuru tutmak gibi ikili bir görevi yerine getirirler. Bir hastanın cildindeki nem, yatak yaralarına ve cilt bozulmalarına neden olabilir. Bunlar hastayı rahatsız eder ve enfeksiyona neden olabilir.

Yatakları örtmek için kullanılan dolgu son derece çok yönlüdür ve battaniyelerin, çarşafların ve şiltelerin ömrünü uzatır. Pedler, hastanın oturduğu veya uzandığı her yeri koruyarak mobilyaların ömrünü de uzatabilir. Pedler aynı zamanda idrarını tutamayan hastalar için mobilyalarda da kullanılabilir ve yatak, kanepe veya sandalye gibi mobilyaları neme ve bakterilere karşı koruma katmanlarıyla korur.

Hasta yataklarında yatan hastalar, bir yaralanma veya hastalıktan kurtulmaya çalıştıkları için oradalar. Bir yatağa bağlı kalmanın komplikasyonları arasında, yatak parmaklıklarına çarpmaktan kaynaklanan morarmalar ve enfeksiyona yatkın yatak yaraları yer alır. Bu hastaların güvenliğini sağlamak için genellikle daha fazla yaralanmaya karşı ek korumaya ihtiyaç duyulur. Hastaneler, ray örtüleri ve yatak pedleri kullanarak güvenli ve hızlı bir şekilde iyileşmelerine yardımcı olabilir. Bu ürünler aynı zamanda hasta ve hasta ailesinin hayatlarının bu zor döneminde rahat bir şekilde dinlenmelerini sağlar. Hasta yatağına kapatıldığında, konaklamayı kolaylaştırarak hayatı daha kolay ve yönetilebilir hale getirir. Hayatın günlük aktivitelerine yardımcı olmak için piyasada birçok hastane yatağı aksesuarı bulunmaktadır. Bu aksesuarların en çok satın alınan ve kullanılanlarından biri de hastane yatak masasıdır.

Hasta Yatağı İçin Yemek Masası

Yatak başı hastane masası, hastaların normal bir yaşam sürmelerine ve aynı zamanda günlük aktivitelerini yapmalarına yardımcı olabilecek birçok kullanıma sahiptir. Bunlar şunları içerir (ancak bunlarla sınırlı değildir.

 Yemek alanı. Birçok hasta hastane yataklarından kalkamıyor veya tuvaleti kullanmak veya banyo yapmak dışında başka bir şey için yataklarından kalkamıyor. Yemek söz konusu olduğunda, hastane yatağınız için bir masanızın olması çok faydalıdır. Masanın yüksekliği ayarlanabilir, bu da masayı yatağın üzerine koymanızı çok kolaylaştırır, böylece üzerinize rahatça oturur ve yemek yemeyi kolaylaştırır. Acıktığınızda ve mutfağa tek başınıza gidemediğiniz zamanlar için atıştırmalıklar vb. saklayabilmeniz için çekmeceli bir hasta karyola masasının olması sizin için daha yararlı olabilir. Hasta yatağı kiralama sistemi ile bu ürünlere daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.