Kiralık Hasta Yatakları

Kiralık hasta yatakları ile ikinci el hasta yatakları her zaman için daha uygun fiyatlı seçenekler içerisindedir. Firmamız hasta yataklarının kiralama hizmetini de veren kurumsal işletmelerdendir. Hasta yataklarının kiralama öncesi ve sonrasında temizliği ve bakımı firmamızca yapılmaktadır. Hasta yataklarının kiralanmasında uygun fiyat kadar, hijyenik temizlik de söz konusudur. Hasta Yatağı Kiralama

Yatakların Montaj ve Servis Desteği

Hasta yataklarının montaj ve servis hizmetini veren firmalar, kurumsal hizmet sunan işletmelerdendir. Firmamız hasta yataklarının yerinde kurulumunu yapan ve servis desteği de veren kurumlardandır. Talep olduğu takdirde yurdun farklı bölgelerine satış ve pazarlama hizmetimiz bulunur. Hasta yataklarının sadece satış sonrası değil kiralama sonrasında da oluşabilecek arızalarını firmamız tamir edecek işletmelerdendir.

Kaliteli hizmet ve hızlı montaj desteğimiz bulunur. Kurumsal çalışan firmamız, müşteri ilişkilerine de önem veren işletmelerdendir. Güler yüzlü hizmet ve hızlı kurulum desteği işletmemiz tarafından sağlanacaktır.

İleri Yaş Hastaları İçin Önerilen Yataklar

İleri yaş hastaları için önerilen hasta yatakları, her şeyden önce onların cilt ve omurga sağlığına hizmet eden tasarımlardır. Bu hasta yataklarının başlıca türleri, baklava tipi, boru tipli yataklar ile pozisyon veren hasta yataklardır. Yaşlıların incelmiş olan cilt yapıları en ufak bir yatak kıvrımından bile tahriş olabilecektir. Sürekli yatan hastaların ciltlerinde yatak yaralarının açılması ise kaçınılmazdır. Tüm bu unsurlar düşünüldüğünde ise onlar için seçilecek yatakların, havalı yatak tasarımları olmaları gerekecektir.

Firmamız havalı hasta yatağı modelleri son derece rahat ve konfor sunan modellerdir. Ortopedik sünger kullanımı ile tüm gün yatan hastaların iskelet sağlığı da ön planda tutulmuş olacaktır. Hasta yataklarının sürekli hava veren özellikleri cilde serinlik sunmaya yöneliktir. Havalı hasta yatakları, yatağa bağlı bir yaşam süren hastalar için de önerilen yatak tasarımları içerisindedir.

f:id:umituz:20210421234934j:plain

Hasta Yatağı

Dayanıklı Hasta Yataklarının Artıları

Firmamız hasta yatakları, son derece dayanıklı ve rahat yataklardır. Tüm bu özelliklerinin yanında şık özellikleri olan hasta karyolalarına da sahiptir. Hastanın bu zorlu süreçte moralini yüksek tutacak tasarımlara olan ihtiyacı son derece fazladır.

Firmamız hasta yatakları son derece dekoratif modellere de sahiptir. Ahşap tarzı bir görünüme sahip modellerimiz kadar, klasik tasarımlarımız da mevcuttur. Hastanın kendi yatağına benzer özellikte bir karyolayı firmamızda bulmak ta söz konusudur. Firmamız zengin hasta yatak modelleri ile önerilen işletmelerin başında gelir.