Hastane Tipi Hasta Yatakları

Hasta yatağı, hastanın rahat ve konforlu şekilde hastalık sürecini geçirmesi için önem taşıyan yataklardır. Hasta yatakları ameliyat sonrası hastanelerde kullanılan yataklar ile ev ve huzurevlerinde kullanılan modeller olarak ayrı gruplara ayrılır. Burada hastanın bakımını kolaylaştıran, serum askılığı ile tuvalet aparatı olan modeller, hastane yataklarında öne çıkan özelliklerdir.

Hasta yatakları, iki motorlu, üç ve dört motorlu olmak üzere farklı çeşitlerdedir. Her birinin farklı özelliği olan bu yatakların kimisi yerden yükselebilen asansörlü yapılara sahiptir. Özellikle hastane ortamlarında asansörlü hasta yatağı modelleri en çok talep gören ürünlerdir. Hasta yataklarının hastanın geçirdiği rahatsızlığa da uyumlu olması son derece önem taşır.

Kaliteli Hasta Yataklarının Önemi

Hasta yatağı modelleri, motorlu modelleri ve elektrikli yapıları ile tercih edilebildiği gibi manuel türleri ile de tercih görecektir. Firmamız, hasta yatağı alacaklara bazı sorular yöneltecektir. Bu soruların başında hastanın rahatsızlığı olacaktır. Ayrıca, hastanın bulunduğu yerdeki elektrik kesintilerinin sıklığı da hasta yatağı seçiminde önemli şekilde rol oynayacaktır. Firmamız, elektrik kesintilerinin sık yaşanacağı yerler için manuel hasta yataklarını önerecektir.

f:id:umituz:20210426211117j:plain

Hastane Yatakları

Hastaların rahat edebilmesi için fiziksel özelliklerine uygun olan yatakların tercih edilmesi gerekir. Kilolu hastalar için önerilecek yataklar, onlara özel yapım olan tasarımlardır. Hastane yatakları olarak geçen bir diğer yatak türü de pediatrik hasta yataklarıdır. Pediatrik hasta yatakları, küçük çocuk ve yeni doğan grubu için kullanılacak yataklardır. Dayanıklı yapıları, nemden etkilenmeyen paslanmaz özellikleri ile hasta yataklarımız tercih sebebidir.

Hasta Yatağı Fiyatları Neye Göre Değişir?

Hasta yatağı kiralama fiyatları, hasta yatağının özelliklerine göre değişim gösteren yataklardır. Hastalara konfor sunan hareket kolaylığı sağlayan yataklar her zaman daha yüksek ücretli yataklardır. Hastanın geçici bir süre kullanacağı yataklar için satın alma seçeneğinin tercih edilmesi gereksiz bir maliyet unsuru olacaktır. Bu yataklar için yatağın kiralanması tercih edilmelidir.