Visco Çocuk Yatağı

Rahatlık sunduğu kadar ekonomik olan yatak çeşidi Visco çocuk yatağı son teknoloji ile üretilmiştir. Visco yatak, yumuşak sünger yatağın üzerine elastik özelliğe sahip visco katman katlanması ile elde edilir. İlk olarak Nasa tarafından tasarlanan visco Astronotların konforlu bir şekilde uyku uyuyabilmeleri adına tasarlanmıştır. Yaklaşık olarak kırk yıldır normal yaşam içinde üretilen visco yataklar son yıllarda pek çok insan tarafından tercih edilmeye başlanmıştır.

f:id:umituz:20210421234934j:plain

Hasta Yatağı

Yumuşak Ve Rahat Visco yatak 

Visco çocuk yatağı yumuşak yapılıdır. Yatış pozisyonunda vücut şeklini almaktadır. Yataktan kalkıldığında eski haline dönen bir yapıya sahiptir. Visco yataklar uyku düzeni sağlamakta, uyku süresi boyunca rahatlığı ve konforu yaşatmaktadır. Bilinmesi gereken en temel unsur visco bir yatağın tamamen visco'dan üretilmiyor oluşudur. Yalnızca Visco'dan üretilmiş olan yataklarda çökme meydana gelir. O nedenle piyasada üretilen yataklar iç kısmı normal sünger dış kısmı ile fermuarlı bir kılıf olan visco ile üretilmektedir. 

Çıkarılıp takılabilme özelliğine sahip olan visco kılıf yıkanabilir ve yeniden yatağa takılabilir. Bu özelliği ile visco yataklar hijyeniktir. Yanı sıra antibakteriyel özelliğe sahip olan visco yatlarda herhangi bir mantarlaşma ya da küfleşme görülmemektedir. 

Visco Çocuk Yatağı İle Sağlıklı Gelişim

Visco çocuk yatağının en önemli özelliği omurga gelişimine ve omurga sağlığına dost olmasıdır. Yatak yay barındırmaz. Kullanıma bağlı olarak çökme meydana gelmez. Yaylı yataklar kullanıma ve ağırlığa bağlı olarak zaman içinde ağrı hissi uyandırabilir. Visco çocuk yatağı vücut ağırlığını eşit olarak yayar. Bu sayede ağrı hissi meydana gelmez.

Hava Dolaşımı Sağlama Özelliğine Sahiptir

En önemli özelliklerinden biri ise açık hücreli bir yapıya sahip olan visco yatak terlemeye neden olmamaktadır. Terleme engelleme özelliği ile sıcak iklimlerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çocuk sağlığına zarar verebilecek herhangi bir kimyasal madde barındırmamaktadır. Uyku süreci boyunca boyun ve omuz bölgesinin gevşemesine sebep olur ve daha derin ve dinlendirici bir uyku almayı sağlar. 

Deformasyon Yaşanması Mümkün Değildir

Visco çocuk yatağı çökmeyi engelleyecek ürünlerden üretilmiştir. Kullanıma bağlı olarak çökme yaşanmayan visco yataklar kaliteli ürünlerden üretilmiş olan yataklardır. Kalitesi düşük olan yatakları tercih etmemeniz önemlidir. Uyku durumunu hatırlayan özelliği ile yeniden yatağa yatış ile uyku pozisyonunun bulunmasında yardımcı olmaktadır. 

Visco Çocuk Yatağı Tercih Sebepleri

Zinde bir gün için iyi alınmış uyku önemlidir. Özellikle çocuklar için dersleri anlamada, gün içerisinde zinde olabilme durumu iyi uykudan geçmektedir. Visco çocuk yatağı deliksiz uykuya kucak açan son teknoloji yatak sistemidir. Vücut şekline adapte olabilme yapısına sahiptir bu sayede gece boyu rahat uyku uyumayı sağlar. Antibakteriyel olması aranan en önemli özellikler arasındadır. Yanı sıra yatağın üzerine herhangi bir şey dökülmesi durumunda, kullanıma bağlı olarak kirlenme durumunda dış kılıf çıkartılıp yıkanabilir. 

Sert Yatak Sevenlerin Tercih Etmemesi Önemlidir

Visco çocuk yatağı normal yaylı yataklara göre daha yumuşaktır. Yumuşak yatak sevmeyenlerin kullanmaması gerekmektedir. Çocukların ise normal yataklardan daha yumuşak bir yatakta yatmayı sevdiği bilinmektedir. Visco çocuk yatağı son yıllarda ebeveynlerin ve de çocukların oldukça fazla tercih ettiği yatak modelidir. 

Kötü Koku Oluşumu Yoktur

Visco çocuk yatağı koku barındırmamaktadır. Eve geldiği zaman ambalajdan ilk çıkarıldığı zaman hissedilen koku uzun süre ambalaj içerisinde muhafaza edilmesinden kaynaklanmaktadır. Bir kaç saat sonra korku kaybolmakta ve bir daha bu koku hissedilmemektedir. 

Omurga sağlığına faydaları kanıtlanmış olan, Nasa tarafından tasarımı yapılan visco yataklar rahatlığı keşfedildikçe daha çok tercih edilen bir yatak çeşidi olmuştur. Vücut yükünün dengeli dağılımını sağlayan Visco yataklar çocuğunuzun uyku saatlerini uzatacaktır. Güne dinç uyanmasına olanak sağlayacak olan visco yatak ile çocuğun derslerde daha başarılı olmaya başladığını gözlemleyebileceksiniz.

Düzenli uyku ile boy uzamasının da düzenli olarak geliştiğini gözlemlemeniz mümkündür. Bilindiği üzere büyüme hormonlarının en fazla salgılandığı zaman gece uyku zamanıdır. Bu zaman diliminde düzenli uyku uyunması hem fiziksel hem de psikolojik olarak çocuğun daha rahat olmasına neden olacaktır. 

Visco Yatakta Kalite Önemi

Visco yatak araştırması yapılırken ve de satın alınırken bilinmesi gereken en önemli unsur kullanılan malzemenin kalitesidir. Visco yatağın kaliteli malzemelerden üretilmiş olması önemlidir. O nedenle satın almadan önce yatağın kalitesini araştırmanız tavsiye edilmektedir.

Yazıya katkılarından dolayı Emek hasta yatağı firmasına teşekkür ederiz.