Ev Tipi Hasta Yatağı Modellerinde Hangi Özellikler Var?

Hasta yatağı ev tipi modeller çeşitli özelliklere sahiptir, böylece ihtiyaçlarınız için mükemmel yatağı bulabilirsiniz. İlk olarak, karyolaların ve yarım rayların farklı boyut ve şekillerine bir göz atalım. Bu yataklar, her türlü hasta ihtiyacını karşılamak için çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. Ayrıca, hepsinde yükseklik ayarlı tamamen motorlu yataklar ve kullanımlarını kolaylaştırmak için uç ray çalışması bulunur.

Ardından, yanlışlıkla çalışmayı önlemek için kilitleme özelliğine sahip bu yatakların manüel versiyonlarına sahibiz. Bu önemlidir, çünkü sevdikleriniz ev tipi model yatağını kullanırken yaralanmaların oluşmasını önler. Ek olarak, uyurken hastalara ek güvenlik ve güvenlik sağlamak için bazı modellerde yan korumalar bulunur.

ev tipi hasta yatağı

ev tipi hasta yatağı

Geleneksel Yataklara Alternatifler

Hasta yatağı modelleri kapsamında geleneksel hastane yataklarına alternatif olarak düşük hava kaybı olan yataklar da mevcuttur. Bu yataklar, yatak boyunca havayı dolaştırmak için hava pompaları veya fanlar kullanmaz, bu da nem seviyelerini düşürmeye ve sıcak hava koşullarında hastaları serin tutmaya yardımcı olabilir. Alternatif basınçlı şilteler, zaman içinde şilte boyunca basıncı yeniden dağıtarak farklı tipte traversler için ek konfor sağlar. Son olarak, yatak alarmları, bir hasta uykuya daldığında veya uyku döngüsü sırasında uyandığında bakıcıları bilgilendirir, böylece acil bir durumda güvenle uyanabilirler.

Konfor ve destek için Özellikler

Hasta yatağı fiyatları her şeyden önce özelliklere göre değişir. Rahat ve destekleyici bir yatak bulmak söz konusu olduğunda, aramak isteyeceğiniz bir dizi özellik vardır.

Hasta yataklarında ev tipi modellerde yer alan temel özelliklerden bazıları ayarlanabilir. Baş ve ayak bölümleri, çok çeşitli aksesuarları destekleyebilen bomlu vinç, uyku pozisyonunu ayarlamak için kolay kullanım. Özel köpük çekirdekli şilteler gibi yatak yarası önleyici özellikler, basınç noktalarını azaltmak için vücut şekillendirme yüzeyleri. Daha kolay aktarım sağlamak için yükseklik ayarlamaları, pil yedekleri elektrik kesintisi durumunda kesintisiz güç sağlar.

Alarm sistemleri ve otomatik kapanma gibi gelişmiş güvenlik özellikleri, daha kolay erişim ve aktarım için çıkarılabilir kolçaklar, ve ekstra konfor ve destek için yastıklı raylar mevcuttur. Parmaklarınızın ucunda bulunan pek çok harika seçenekle, ihtiyaçlarınız için mükemmel yatağı bulmak kolaydır.