Araç Kiralama Firmaları 

Globalleşen ve küçülen dünyada en büyük ihtiyaçlardan bir tanesi ulaşım ihtiyacıdır. En küçük ihtiyaçlarımızı dahi uzak mesafelerde bulunan noktalardan karşılamak zorunda olmamız araç kullanımını zorunlu hale getirmiştir. Bunun yanında otomobillere olan merak her gün daha da artmaktadır. Gelişen teknolojiden en çok faydalanan sektörlerden bir tanesi olan otomotiv sektörü daha lüks ve güvenlikli araçların üretilmesini sağlamıştır. Yeni tasarım ve daha hızlı araçlar kullanıcılarını cezbetmektedir. Araç sahibi olmayan ve ulaşım ihtiyacı ortaya çıkan kişilerin başvurduğu hizmetlerden bir tanesi araç kiralamadır. Araç kiralama hizmeti farklı şekillerde yapılmaktadır. Kiralama yöntemleri arasında filo kiralama olmak üzere farklı şekillerde yapılmaktadır. Araç kiralamak isteyen kişilerin belli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Kiralama yapacağı araca uygun ehliyet sınıfına sahip olması Kanuni olarak zorunludur.

Araç Kiralamada Güvenilir Firma Önemi

Araç kiralamak isteyen kişi ve firmalar öncelikle kurumsal Rent a Car hizmeti veren firmalardan hizmet almaları önemlidir. Müşteri memnuniyetini hedef edilen firmalar tercih edilmesi durumunda herhangi bir sorun ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırırsınız. Özellikle seyahat dönemlerinde şeffaf ve olumlu referanslara sahip güvenilir araç kiralama hizmeti veren firmalar tercih edildiğinde daha konforlu ve daha rahat hizmet alırsınız. Kurumsal olarak hizmet veren firmalar farklı donanımlara sahip bütün araçlarını sigorta ve kaskolu şekilde müşterilerine verdiklerinden dolayı oluşabilecek kazalarda ekonomik kayıp yaşamanızı engelleyecektir.

Araç kiralama hizmeti sunan güvenilir firmalar hizmet öncesinde araç kiralama sözleşmesi yaparak her iki tarafın haklarını koruma altına almaktadır.Güvenilir Rent a Car firmaları hizmet sonrasında sizlere herhangi bir masraf sunamazlar. Kiralanan araç teslim edildiğinde mutlaka kontrol edilerek verilmelidir. Aksi halde teslim sonrasında kurumsal olmayan firmalar sizlerden hasar ücreti talep edebilirler. Gerekli durumlarda fotoğraflama işlemlerini yaparak aracın hasar görmediğini teslim sırasında belirtebilirsiniz.

Taksitli Araç Kiralama

İstanbul araç kiralama hizmeti veren firmalar sunmuş oldukları taksitli ödeme seçeneği ile daha kolay ödeme imkânı sunmaktadır. Bu sayede araç kiralamak isteyen kişiler ödeme noktasında herhangi bir sorun yaşamadan uzun vadede kolaylıkla öderler. İstanbul ticaret ve turizm açısından Türkiye’nin en gelişmiş ve en büyük şehridir. Tarihi ve turistik yerleri gezmek isteyen kredi kartlarına taksit imkânı sunan firmalardan araç kiralama hizmeti satın alarak rahat bir şekilde gezme olanağı elde ederler.

Geniş Bayi Ağı

Araç kiralamak isteyen kullanıcılar Firma seçimi yaparken geniş servis ağı olmasına önem vermelidir. Bulunduklarınoktaya en yakın bayiden kolaylıkla araçları alabilme imkânı elde ederler. Şirket veya bireysel kullananım amacıyla farklı segmentlerde seçenek sunan firmalar ile ihtiyaç duyulan en doğru araç tercih edilir.Geniş bayi ağına sahip kurumsal firmalar fiyatları araç kiralama imkânı sunarlar. Kampanya dönemlerinin takip edilmesi araç kiralamak isteyen kişilerin daha az ücretler ödeyerek bu hizmeti almalarını sağlayacaktır. Kiralama yaptığınız araçlara belirli bir adresten teslim alarak aynı şekilde bedeli bir adrese teslim edebilirsiniz. Aracı teslim aldığınız yakıt seviyesi kontrol edilerek araç tesliminde aynı yakıt seviyesi korunarak verilir.

Araç Kiralama Mı Yoksa Araç Satın Almak Mı?

Günümüzde herhangi bir sermayesi olmayan kişilerin başvurduğu araç kiralama hizmeti birçok avantajı bünyesinde barındırmaktadır. Vergi, kasko, sigorta, Tamir masrafı olmadan araç kullanım imkânı sunması açısından araç kiralamak çok daha avantajlıdır. Sahip olduğumuz araçların kaza yapma durumlarında hasar kaydı oluşacağından ciddi anlamda değer kaybına neden olur. Araç kiralama durumlarında böyle bir zarar söz konusu değildir.Yılların vermiş olduğu tecrübe ile hizmet sunan https://www.carfleet.com.tr/ adresinden güvenle araç kiralama hizmeti satın alabilirsiniz.