ANKARA KANAL AÇMA

Yerleşim yeri olarak 1990 yılında kurulmuş olan Ankara ilimiz kentsel dönüşüme pek de uygun bir yapıya sahip değildir. Bu nedenle kanalizasyon yapıları da çok eskiye dayanmaktadır. Kanalizasyon giderlerinde yaşanılan tıkanıklıklar gün geçtikçe artmaya başlamıştır. Bu nedenle belediyelerin yetersiz kaldığı kanal açma işlemlerinde özel firmalara olan talepler artmaya başlamıştır. Firmamız Ankara’da 2006 yılından bu yana profesyonel olarak kanal tıkanıklıkları açma hizmeti vermektedir. Sizde kurumsal Ankara kanal açma firmamızla çalışmak isterseniz iletişim kısmından bizlere ulaşabilir ve hizmet alabilirsiniz. Kanal tıkanıklıkları genellikle;

  • Ev ve iş yerlerimizde tuvalet ve lavabolara atılan peçete, yağlı yemek artıkları ve yabancı sert cisimlerden kaynaklanmaktadır.
  • İnşşat aşamasında pis su tesisat boruları döşenirken kanal borularına atılan harç atıklarından kaynaklanmaktadır.
  • Zamanla oturan bina zemini pimaş borularının ezilmesi ve daralmasına sebep olmaktadır.

Yukarıda maddeler halinde birçok sebeplerden ötürü kanal giderlerinde tıkanmalar meydana gelmektedir. Peki bu gibi tıkanıklıklar nasıl açılır diyorsanız. Yazımızın devamını okuyarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

ANKARA KIRMADAN KANAL AÇMA HİZMETİMİZ

Ankara gibi büyük şehirlerde çok sık rastlanan kanal tıkanıklıkları bir çok farklı yöntemlerle açılmaktadır. Ama eski ilkel metotlar yerine günümüz teknolojisinde firmamız kanal tıkanıklıklarını kırmadan robot helozon uçlu makinalarla açarak kalıcı çözümler üretmektedr. Sizde Ankara kırmadan kanal açma hizmetlerimizden uygun fiyat aralıkları ile 7/24 yararlanabilirsiniz.

f:id:umituz:20210324185504j:plain

Ankara kanal açma

ANKARA VİDANJÖR İLE KANAL AÇMA

Birçok kanal açma metodu olsa da mühim olan en etkin yöntemi uygulamak çok önemlidir. Buda çalışmış olduğunuz firmadaki ustanın deneyimini göstermektedir. Firmamızda çalışan tüm ustalarımız 3. Nesil kişilerden oluşmaktadır. Ve en zor durumlarda doğru kararı vererek kanal tıkanıklarını kısa sürede açmaktadır. Ankara vidanjör ile kanal açma firmamız 7/24 hizmet vererek hep siz Ankaralıların yanındayız.