ANKARA KANAL AÇMA 7/24

Ankara’da yaşanılan kanal tıkanıklıkları gün geçtikçeartmaya başlamaktadır. Büyük şehir belediyesinin yetersiz kalması nedeni ile Ankaralıların imdadına Ankara kanal açma Ada Tesisat firması yetişmektedir. Firmamız 2006 yılından bu yana Ankara’da birçok kanalizasyon alt yapı gideri çalışmaları ile Ankara’nın en gözde kanal açma firması ünvanını taşımaktadır. Sizde Ankara!da7/24 hizmet veren kurumsal firmamızı tercih ederek garantili hizmet alabilirsiniz. Peki Ada tesisat kanal açma firmamız kanal tıkanıklıklarını nasıl açmaktadır.

f:id:umituz:20210324185504j:plain

Ankara'da kanal açma

ANKARA KANAL AÇMA METOTLARIMIZ

Kanal tıkanıklıkları birçok yöntemlerle açılmaktadır. Ama en uygun metodu seçmek ve kalıcı birçözüm üretmek en önemli faktörler arasında yer almaktadır. Peki kanal açma yöntemleri nelerdir.

  1. Kırmadan robot kanal açma makinası ile Ankara kanal açma
  2. Vidanjör ile Ankara kanal açma
  3. Basınçlı su ile Ankara kanal açma
  4. Kameralı kanal tıkanıklığı açma

Yukarıdaki maddeler hainde belirtilen yöntemlerle kanal tıkanıklıklarına son verebilirsiniz. Ama bu metotları sırası ile uygulamak tamamen ustalık ister. Ankara kanal açma firmamız kanal tıkanıklıklarında

  • Kamera uygulaması yaparak tıkanıklığa sebebiyet veren yabancı cisimleri tespit ederek tıkanıklığın mesafesine göre;
  • Baınçlı su ile tıkanıklığa etki eden yabancı cisimleri parçalayarak kanal borularını açmaktadır.
  • Ufak çaplı tıkanıklıklarda robot helozon uçlu makinalar kullanarak tıkanıklıkları açmaktadır.

Profesyonel bir firma ile çalışmanın avantajları yüksektir. Her türlü araç ve gereçlere sahip oldukları için en zorlu kanal tıkanmalarını doğru yöntemler uygulayarak açmaktayız. 7/24 Ankara kanal açma irtibat numaramız Emrah usta 05532672191hemenara!