Pozisyon Veren Havalı Yatak

Yatağa bağlı olarak hayatını devam ettirmek durumunda olan hastaların bu süreçte en fazla sorun yaşadığı durum hareketsizlikten ötürü vücutlarında oluşan yaralardır. Pozisyon veren havalı yatak sayesinde bu kişilerin sürekli olarak hareketsiz kalma durumuna çözüm üretilir. Öncelikle kişilerin sürekli hareketsiz kalma durumu bu pozisyon veren yatak ile düzeltilir. Kişilerin vücutlarında farklı bölgelerin çalışması için otomatik olarak pozisyon verir. Yatağa ilişkin olarak daha detaylı bilgi vermek istiyoruz.

Pozisyon Veren Havalı Yatak Nedir?

Yatağa bağlı olarak yaşamak zorunda olan kişilerde bu durumdan ötürü olarak birçok sağlık sorunu yaşanabilmektedir. Kişilerin özellikle dolaşım sistemlerinde ciddi sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Bu sorunların ortaya çıkmaması için de pozisyon veren havalı yatak gibi ürünlerin tercih edilmesi çok daha doğrudur. Bu ürünün ne olduğu ve ne işe yarağı ile ilgili olarak sizlere bilgi vermek istiyoruz. Öncelikle bu yataklar kişilerin sürekli sabit biçimde yatmasını engelleyecek fonksiyonlara sahiptir. Bu yataklar belirli aralıklar ile 30 derecelik bir açı ile pozisyon değiştirmektedir. Bu da hastanın vücudunda sanki hareket ediyormuş gibi bir his yaratmaktadır. Hastalar bu yataklara sayesinde sürekli yattıkları halde herhangi bir sağlık sorunu yaşamamaktadır. Bu da doğal olarak onlar için son derece faydalı olmaktadır. Sizlerde kendiniz veya yakınlarınız için bu tip yatakları temin ederek onların daha konforlu bir şekilde hayatlarına devam etmelerini sağlayabilirsiniz.

f:id:umituz:20210421234934j:plain

Pozisyon veren havalı yatak

Pozisyon Veren Havalı Yatağın Avantajları Nelerdir?

Pozisyon veren havalı hasta yatağı birçok önemli avantajı ile hasta yakınlarının ve hastaların en fazla tercih ettiği ürünlerden biridir. Bu yatağın sayısız faydaları olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Merak edenler ve bilgi almak isteyenler için detaylı bilgi vermek istiyoruz. Şöyle ki;

  • Bu yataklar kişilerin vücut yapılarına göre belirli aralıklar ile farklı pozisyonlara gelmekte ve bu sayede de kişiler hareket edebilmektedir.
  • Bu yataklar aynı zamanda ısı dengeleri ile de kişilerin dolaşım sistemlerinin aksamamasını sağlamaktadır.
  • Yataklarda yer alan 19 borudan biri arızalandığından kolaylıkla değişim yapılmakta ve aynı şekilde yatak kullanılmaya devam etmektedir.
  • Kumaşı sayesinde yataklar kolaylıkla temizlenebilmektedir. Özellikle yatalak olan kişiler için bu hijyenin sağlanması son derece önemlidir.

Pozisyon Veren Havalı Yataklar Nasıl Temin Edilir?

Kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı pozisyonlara gelen pozisyon veren havalı yatak nasıl temin edilir konusu önemlidir. Birçok kişi bu yatakların avantajlarından yararlanmak istemekte ancak bu yatakları nasıl temin edeceklerini bilmemektedir. Bizlerde bu konuda sizlere bilgi vermek istiyoruz. Ülkemizde hasta yatağı temin edebileceğiniz birçok güvenilir ve kurumsal firma vardır. Bunların arasından sizlere en uygun olanı tercih ederek bu alanda hizmet alabilirsiniz. Firma ile irtibata geçip öncelikle ihtiyaçlarınızı belirtmeniz gerekir. Bunların sonucunda da sizler için en uygun olan yatağı bulabilirsiniz. Yatağı bulduktan sonra temin etmesi vesaire de son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken kiralık mı satılık mı istediğinize karar vermektir.

Pozisyon Veren Havalı Yatağın Fiyatları

Hasta yatağı temin ederken fiyat konusu sizler içinde önemli ise pozisyon veren havalı yataklarında fiyatını öğrenmek istersiniz. Bu yataklar birçok yönden üst bir seçenek ve çok daha faydalı olan ürünlerdir. Bu yüzden de sıradan hasta yataklarından biraz daha yüksek fiyatlı olabilmektedir. Ancak bu yatakları illa satın almanız gerekmez. Satın almak yerine bunları kiralayabilirsiniz. Sonuç olarak tercih ettiğiniz firma sizlere Pozisyon veren havalı yatakkonusunda her iki seçeneği de sunacaktır. Bunlardan hangisini tercih edeceğiniz ise tamamen sizlere kalmış bir durum olmaktadır. Her iki şekilde de kazanacak olan yine sizlersinizdir. https://www.hasta-yataklari.com