Dikmen Kameralı Su Kaçağı Tespiti

Mutfak, banyo, WC ve  klozet  gibi alanlarda oluşan su kaçakları, zamanında müdahale edilmediği takdirde daha büyük sorunlara yol açabilir. Oluşan su kaçakları genelde tek bir noktadan başlar. Müdahale edilmeyen durumlarda kaçak farklı noktalardan belirti verebilir. Bu durumda kaçak olan noktayı tespit etmek zor ve meşakkatli hale gelebilir. Dikmen kameralı su kaçağı tespiti yapan firmamız, teknolojik cihazlar kullanarak kaçak tespitini nokta atışı olarak buluyor.

Kullandığımız kamera sistemi ve akustik dinleme cihazı sayesinde duvar içinde oluşan kaçakları anında tespit ediyoruz. Kaçak hakkında sizi bilgilendiren alanında uzman ekibimiz, onayınız ile birlikte kısa süre içinde tamiratınızı gerçekleştirir. Sadece kaçak olan bölgeye müdahale edilmesi sayesinde duvar ve zeminleriniz minimum oranda tahrip olur. 

Kameralı Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır?

Ev ve işyerlerinizde oluşan su kaçağının yerini gözle tespit etmek neredeyse imkânsızdır. Acil müdahale gerektiren su kaçakları duvar ve zemin altında oluşarak tahribat yaratır. Dikmen kameralı su kaçağı tespiti yapan firmamız, termal görüntüleyici kullanarak kaçak ve sızıntı olan bölgeyi tespit eder. Kaçak ve sızıntı olan bölge noktasal olarak saptanır ve sadece bu noktaya müdahale edilir. Alanında uzman ve tecrübe sahibi ekibimiz kısa süre içinde tamirat işleminizi gerçekleştirir. Tüm kaçak ve sızıntı durumlarında firmamız ile iletişime geçerek, üstün kalitede hizmet alabilirsiniz. 

Kameralı Su Kaçağı Tespitinin Avantajları 

Yaşam alanlarında oluşan su kaçaklarını eski yöntemlerle bulmak, bir hayli zor ve maddiyatlı bir işlemdir. Eski yöntemlerde kullanılan deneme yanılma yöntemi tüm alanların kırılıp dökülmesine neden olabiliyordu. Teknolojik alanda yaşanan gelişmeleri takip eden Dikmen kameralı kaçağı tespiti firmamız, termal görüntüleme sistemini kullanarak kaçak tespitinde bulunur.

Kullanılan bu sistem sayesinde kaçak noktasal olarak bulunur. Diğer alanlarda herhangi bir kırma ve tahribat olmaz. Bu sayede oluşan kaçak kısa süre içinde tespit edilerek onarımı sağlanır. Noktasal olarak gerçekleşen bu işlem sayesinde küçük bir alan dışında kırma işlemi yapılmaz. Tüm su kaçağı, sızıntı ve tıkanıklık durumlarında firmamız ile iletişime geçerek hizmet alabilirsiniz.

f:id:umituz:20211215180502p:plain