SGK Hasta Yatağı

Hasta yatağı, hareket yeteneği kısıtlı, uzun vakit yatmak zorunda kalan hastalar için özel olarak tasarlanmıştır. İşlevlerinin yanı sıra daha kolay ele alınabilir olmaları bu modelleri hastalar için daha da özel ve kıymetli kılmaktadır. Ayrıca şunu da belirtmek isteriz ki, toplumsal güvenceniz var ise, döşek ödemelerinin büyük bir kısmını SSK karşıladığı için ödeme şansınız daha yüksektir sadece elbette bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Bunun için ve bu şartlar yerine getirilirse, tekrar de ödeme alabilir ve daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. SGK hasta yatağına bakarsanız birçok farklı model bulunduğunu ve SSK'nın bu mevzuda herhangi bir kısıtlama getirmediğini görürsünüz. İhtiyacınız olan hasta yatağı kiralama ya da satın aldıktan sonra ilgili acenteye haber vermelisiniz. Evde bakıma ihtiyacınız var ise bu yataklar en büyük ihtiyaçlarınızdan biri olacaktır ancak fiyatı yüksek olabilir ve bu şeklinde durumlarda sosyal güvencenizi kullanabilirsiniz.

Hasta Yatağı Nedir? 

Yatak ürünleri motorlu yataklar ve motorsuz yataklar olmak üzere iki kategoriye ayrılmaktadır. Elektrikli olmayan yatak, manuel yatak olarak da malum bir döşek türüdür. Motorsuz manuel rulmanlar dört farklı kategoriye ayrılır. Sabit yataklar tek, çift ve üçlü ayarlanabilir yataklardır. Ayrıca çok kullanışlı elektrikli yatak altı farklı kategoriye ayrılıyor. Tamamı elektrikli hastane yatakları, ikiz motorlu, ikiz motorlu, üç motorlu ve dört motorlu yataktır. Elektrikli yatak elektrikli yataktır ve test aleti vardır. Elektrikli yatağın kullanışlı emek verme fonksiyonları vardır ve kullanması daha rahat hale getirir.

Konforlu Hasta Yatağı 

Bu hasta yatağı, her cebe sığacak muhtelif seçenekleriyle tedavi periyodunu desteklemeye destek sunar. Uzun süreli, ömür boyu tedavi kabul eden hastaların bu yatakları satın alması daha faydalı olacaktır. Ancak muamele daha az vakit alır, şu demek oluyor ki bu yatağı ortalama 6 aylık bir müddet için kiralayarak alabilirsiniz. Bu hastane yatakları her hasta tipine göre üretildiğinden tutarları çok uygundur. Bu kiralama ile de indirimli alabilirsiniz, ancak ekonomik olarak da alabilirsiniz. 

 Kısacası insan vücudunda meydana gelebilecek herhangi bir yaralanma yada ağrıyı önlemek, ayrıca rahatsızlıkların rahat ve emin tedavisini sağlamak için yapılır. Bu yatağın en önemli özelliklerinden biri terletmemesi ve masaj tesiri bırakmamasıdır. Hastaların huzurlu bir tedavi süresi geçirmeleri için devletin farklı yolları vardır.

f:id:umituz:20211129163012j:plain